top of page

Wanneer je een boeking doet voor een workshop/cursus krijg je nadien een betalingsuitnodiging doorgestuurd. Indien je in tussentijd toch beslist om niet deel te nemen geld ons annuleringsbeleid. Indien u niets meer laat weten na boeking gelden dezelfde voorwaarde. ​

 

Wil je deelnemen op een ander moment ? 

Soms komt het voor dat je toch beter op een andere moment kan deelnemen. Zoek dan even in de workshopkalender naar een andere beschikbare plaats en neem hiervoor contact op. 

Voorwaarden boeking

Annulatie

Soms ben je genoodzaakt om een geboekte workshop of cursus te annuleren. Op deze pagina vindt je alles in verband met ons annuleringsbeleid. 

Wil je een geboekte workshop of cursus annuleren meer dan 14 dagen voor aanvang, kan dit geheel kosteloos. Je krijgt hiervoor een waardebon in de plaats. Neem even contact op en dan maken we dit voor jou in orde.

Wil je annuleren tussen de 7 en 14 dagen voor aanvang, zijn wij genoodzaakt om 20% van het betaalde bedrag aan te rekenen. Dit omwille van extra administratief werk dat hierbij komt kijken. Voor het resterend bedrag krijg je een waardebon in de plaats.

Annuleer je minder dan 7 dagen voor aanvang zijn  genoodzaakt om het volledige bedrag aan te rekenen. Je kan ten allen tijde een plaatsvervanger sturen die in jou plaats de workshop of cursus komt volgen. 

Annulatie door ons

Indien de workshop door ons geannuleerd wordt, kan je aansluiten in een andere groep. Indien dit niet mogelijk is krijg je hiervoor een cadeaubon in de plaats zodat je op een voor jou gepast moment de workshop of cursus alsnog kan volgen. 

Vragen ? neem contact op via het contactformulier
bottom of page