EIGEN GROEP
Fluid acryl

Wil je graag eens komen workshoppen met oma en je kind(eren), met je vrienden, vriendinnen of collega's ? Dit kan. STUDIO SHARON zet het meest in op workshoppen in eigen groep. Boeken kan vanaf 2 personen. Het max aantal deelnemers per groep is altijd 6 personen. Bij een groep die alleen uit kinderen bestaat ligt dit aantal anders. Er zijn verschillende mogelijkheden om een groep samen te stellen. Staat jou idee er niet bij, neem zeker contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Prijslijst 

Groep enkel kinderen 8 t.e.m 13j

Wanneer je een eigen groep met enkel kinderen wilt samenstellen om te gieten met acryl verf van 8 t.e.m 13 jaar is het maximum aantal kinderen dat kan deelnemen 4 personen. Dit omwille van dat er meer controle nodig is wanneer het kind werkt met een heatgun. Wanneer het een gemengde groep is en er bv 4 kinderen van 8 t.e.m 13 jaar deelnemen kunnen er nog wel 2 personen deelnemen van 14 jaar of ouder. zij vallen onder de volwassenen. Dit behoort dan tot de formule volwassenen samen met kinderen.

70€

kind 8 t.e.m 13jaar

Duurtijd +-2u

vanaf 2 personen max 4 

Volwassenen samen met kind(eren)

Wanneer je als volwassenen komt workshoppen met je kind(eren) van 8 tot 13 jaar is de prijs voor de volwassenen anders dan in de volwassenworkshop. Dit omdat er 1 werk wordt gemaakt i.p.v 2. Tenzij anders gevraagd.

70€ kind 

70€ volwassenen 

Duurtijd +-2u

Inschrijven vanaf 2 personen max 6

Volwassenen 

Vanaf 14 jaar tot...

Kom je graag samen workshoppen met vriendinnen, collega's, familie of je kinderen die 14 jaar of ouder zijn hanteren we de formule van de volwassenworkshop. Inschrijven kan vanaf 2 personen.

2 personen is 120€/pp

vanaf 3 personen tot max 6 is 85€/pp

Vanaf 1 februari 2022 95€/pp dit omwille van verhoogde prijs materialen

Duurtijd +- 3u

2 werken

keuze uit verschillende canvassen