top of page
Luzienfotografie_Sharon_s-125.jpg

Ontdek hier alles over onze fantastische zomerworkshops

Abstract landschapschilderen op locatie

Wat ?

Ontdek de wereld van abstract schilderen te midden van prachtige natuur. We gaan aan de slag met acrylverf, penseel, paletmes, en creëren samen kleurrijke kunstwerkjes die het landschap om ons heen op een speciale manier laten zien. Het wordt een leuke en creatieve ervaring waar je nog lang van zult genieten!

 

Voor wie ?

Voor iedereen die zin heeft om met mij op pad te gaan en om te ervaren hoe het is om in de natuur te creëren. Je hoeft geen schilder ervaring te hebben, ik begeleid je doorheen het proces.

 

Hoe ?

We spreken af op de locatie. Ik zorg voor alle materialen. In deze workshop zijn de canvassen niet inbegrepen, zodat je zelf kan kiezen welke je het leukste vindt. Ik zorg voor een aantal variaties en zo kan je ook beslissen hoeveel schilderijtjes je maakt. Deze kan je aankopen op de workshop zelf aan inkoopprijs. Na de workshop neem ik je creaties mee naar mijn studio om ze af te werken met vernis en een ophangsysteem. We spreken tijdens de workshop al een datum af om je schilderijen af te halen.

 

Wat bij slecht weer ?

Als je de natuur intrekt om te gaan schilderen ben je natuurlijk ook een beetje afhankelijk van het weer. Indien de regen met bakken uit de lucht valt of de temperaturen boven de 35 graden gaan, zal de workshop verzet worden. We zoeken dan samen met de groep naar een andere gepaste datum.

Ontdek onze locaties

Bloemenboerderij Baalse Hoef in Baarle-Hertog

De eigenares Danique van de prachtige plukboerderij Baalse Hoef in Baarle-Hertog is zelf al mega enthousiast over deze workshop. Ze teelt met passie verschillende prachtige bloemen waarvan 5000 Dahlia's. Haar plukboerderij is gelegen op een rustige locatie waar we als we geluk hebben 's avonds kunnen genieten van een magische zonsondergang. Ben je na het schilderen helemaal zot van Daniques haar creaties kan je zelf je bloemen optioneel plukken en naar huis gaan met je kleurrijke creaties en prachtig boeket.

Baalse-Hoef-Danique-Schellekens.jpeg
Agaps hoofdlaan.jpg

Plantentuin Merksplas

Als je deze verborgen parel nog niet kent is het nu de moment om hem te ontdekken. Plantentuin ‘De Kleine Boerderij’ Merksplas vzw is een prachtige collectietuin in Merksplas die uitzonderlijke planten en bloemen heeft. De motor van het project is een enthousiaste groep vrijwilligers. Zij worden bijgestaan door jongeren en volwassenen die in het kader van de zorgboerderij werken. Wij mogen ons op woensdagavond installeren in hun prachtige tuin waar je na de workshop nog verder kan genieten in hun kei toffe zomerbar 😊

Inschrijven & PRAKTISCH

  • Alle materialen inbegrepen (schildersezels, verf, penselen, krijt, materialen voor voorstudies enz).

  • Ochten workshops duren 4 uur, avondworkshops 3,5 uur.

  • Prijs: Baalse hoef 100€/pp

  • Prijs: Plantentuin Merksplas 106€/pp inclusief inkomticket

  • Canvassen beschikbaar tegen inkoopprijs.

  • Keuze tussen 3D of normaal en diverse maten.

  • Begin met één canvas en maak er meerdere indien gewenst.

  • Afwerken van je schilderijen met vernis en ophangsysteem

Klik op onderstaande knop om naar de workshop te gaan, de laatste vrije plaatsen te ontdekken en je in te schrijven.

bottom of page