top of page
Luzienfotografie_Sharon_s-127.jpg

Abstract landschapschilderen op prachtige locaties

Zomerworkshops

Hoe geweldig is het dat jij, net als ik, enorm enthousiast bent om deze zomer je creativiteit te uiten! In deze bijzondere workshop nemen we je mee naar unieke locaties om de natuur op een abstracte manier op doek vast te leggen. Verwacht een explosie van kleuren en adembenemende scènes. Je kunt je inschrijven voor één van de locaties, of ervoor kiezen om alle drie de locaties te verkennen. Bij inschrijving voor alle drie locaties ontvang je 10% korting op de totale ticketprijs.

Ontdek hier de locaties

Baalse Hoef

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Turnhouts Vennegebied

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Plantentuin Merksplas

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Wanneer ?

Wanneer jij ervoor kiest om je in te schrijven voor de wachtlijst, bepaal jij mee welke datums deze workshop plaatsvind. Deze workshop wordt voor jouw georganiseerd, dus heb ik beslist dat jij dan ook mag bepalen wanneer ze plaatsvinden. Nog niet ingeschreven voor de wachtlijst ? Aarzel niet, deze staat nog open tot 16 mei. Dan wordt hij gesloten en krijgen degene die ingeschreven zijn een doodle toe gestuurd om zo de workshopmomenten te bepalen. 

 

Overdag of avonds ?

Er worden zowel overdag als avonds sessies georganiseerd. Kies je voor de sfeer van een heerlijke zomeravond of de charme van het schilderen overdag ? Elk dagdeel heeft zijn eigen sfeer om vast te leggen.

Wat gaan we doen ?

Creëer jou eigen 3D serie !

We installeren ons op de locatie met schildersezel en alles erop en eraan. Je kiest welk stuk landschap je wil schilderen. Ik geef je heel wat tips en trics hoe hieraan te beginnen. Je start eerst op kleiner canvasboard om in te schilderen en te experimenteren. Nadien maak jij je eigen mini serie op 3D mini canvas met keuze uit verschillende maten. Je maakt verschillende creaties die samen één mini serie vormen. Je kan dus variëren in stukken uit het landschap. Volg je de workshop meerdere malen, dan kan je vanaf de tweede workshop kiezen voor een groter canvas.

Ik zorg voor alle materialen en verschillende maten van 3D canvassen om uit te kiezen. Je kan dan zelf beslissen welke canvassen je wil gebruiken. Deze zitten niet inbegrepen in de prijs zodat jij zelf kan bepalen welke miniserie je wil maken. Je creëert een mini serie van minimum 2 canvassen. 

Praktische informatie:

De workshop duurt tussen de 3 en 4 uur.
We ontmoeten elkaar op de locatie.
Ik zorg voor alle benodigde materialen (canvasboard, schildersezels, acrylverf, pastelkrijt, etc.).
Je kiest ter plaatse welke canvassen je wilt aanschaffen voor jouw mini-serie.
Na de workshop worden alle creaties meegenomen naar mijn atelier om te worden vernist zodra ze droog zijn.
Verschillende afhaalmomenten worden georganiseerd.
Als je liever je creaties direct mee naar huis neemt en zelf vernist, is dat ook mogelijk!


Belangrijke aandachtspunten:

Draag kleding die vies mag worden.
Ik zorg voor een drankje, maar zorg zelf ook voor iets te drinken op warme dagen.
Zorg voor zonbescherming als er zonnig weer wordt voorspeld.
Als het weer het schilderen buiten niet toelaat, zoeken we samen naar een nieuw geschikt moment.

bottom of page