top of page
_A9A3737.jpg

Image: WieBa Photography

EARTH LAMPEN

De reeks earth lampen worden vervaardigd uit versnipperde papieren dossiers van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het uitgangspunt van deze collectie is awareness creëren betreffende het oordeel dat over psychische kwetsbaarheid heerst. Het oordeel dat het een ver van onze bed show is en dat enkel "een ander soort van mens" hiermee te maken kan hebben. Het licht staat symbool voor hoop, het licht na de donkerte.

 

DSC01329.jpg

Uniek.

Elke lamp is anders en uniek in zijn kleur en vorm. De kleuring wordt gecreëerd door natuurlijke materialen zoals boomschors, de walnotenbolster of verbrand hout.Er zijn verschillende variaties in deze collectie. Typisch aan deze serie is het licht dat zich verspreid door het creeren van openingen in de lamp door klei weg te laten of het verwerken van jute. Ze zijn in tegenstelling tot hun uitzicht niet fragiel, maar super stevig. Ze zijn deels watervast, dus met een licht vochtige doek kan het stof makkelijk afgenomen worden. 

Klein of groot.

De kleine versies van de earth lampen geven licht doormiddel van een ledslinger. Deze kan ook gemaakt worden op bestelling als vaste tafellamp, met snoer en fitting. In deze versie is er keuze uit small of large. Deze kan je bestellen in het bestelformulier onderaan deze pagina.  

Grote versies van deze serie zijn soms op voorraad of kunnen op bestelling gemaakt worden. Hierin zullen er dan verschillende zaken zijn waarin je keuzes moet maken, maar hier begeleid ik je van A tot Z in. We maken een vrijblijvende afspraak en spreken alles door voor jou unieke lamp.
Lees meer over paperclay.living of volg ons via instagram op onze nieuwe pagina waar we alles met jullie delen.

Bestellen.

Bestel hieronder je eigen earth lamp. Bij vragen, aarzel niet om mij te contacteren.

Bestelformulier

Selecteer een optie
Selecteer een optie
_A9A3767.jpg

Image: WieBa Photography

Selecteer een optie
Selecteer een optie

Bedankt voor het bestellen! Je krijgt binnen de 24u een bevestiging en de betalingsuitnodiging toegestuurd 

bottom of page